Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Νέοι σύνδεσμοι στο blog
Τα ενδιαφέροντα πολλά , οι ενημερώσεις από παντού και οι ανάγκες  της κατάστασης που βιώνουμε οδήγησαν  στην ενημέρωση του blog με νέους συνδέσμους   όπως :
Δεξιά  
Κ.Ε.Σ.Υ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ   Επαγγελματική Συμβουλευτική, Προγράμματα παρεμβάσεις σε μαθητές με αναπηρία , ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες . Πολύ υλικό για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση των παιδιών  βοήθεια σε γονείς , μαθητές , εκπαιδευτικούς.

Μαθαίνω για τον Κοροναίο - Covid - 19 Εδώ θα βρίσκονται οι αναρτήσεις σχετικά με τον Κοροναίο. 

Τα Μαθήματα μου  εδώ θα βρίσκετε  τα μαθήματα που ανεβάζω στο blog.

Παιχνίδια - Κατασκευές  εδώ θα βρίσκονται  προτάσεις για παιχνίδια στο σπίτι την αυλή, κήπο καθώς και κατασκευές που μπορούμε να κάνουμε.

Πάμε θέατρο  εδώ βρίσκονται  παιδικές παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου που μπορούμε να παρακολουθήσουμε live.

Αριστερά
Aesop  Πλατφόρμα Ψηφιακών Διδακτικών Σεναρίων του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής , με υλικό για μαθητές  , γονείς, εκπαιδευτικούς.  Πατάμε εκεί που λέει ΨΗΦΙΑΚΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ , μετά  εμείς στα αριστερά ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ  βαθμίδα και πλήθος από σενάρια σε διάφορα θέματα  με ψηφιακές δραστηριότητες βίντεο, παιχνίδια , άρθρα  κ.τ.λ. 

Ανοικτή Βιβλιοθήκη  μια ιστοσελίδα θησαυρός με άπειρο υλικό για όλους μικρούς και μεγάλους. Εξερευνήστε και διαβάστε βιβλία , κατεβάσετε σε pdf για ανάγνωση στο σπίτι ή κινητό, tablet. Π.χ.Αρχική - Λογοτεχνικά ebooks - Παιδική Λογοτεχνία, πολλά παιδικά βιβλία

Αρχικό Μενού
Στο αρχικό μενού προστέθηκαν  οι ετικέτες  Μαθαίνω για τον Κοροναίο - Covid - 19  , Τα Μαθήματα μου  , Παιχνίδια - Κατασκευές